Kuipers Administratie
Een goede keuze voor uw bedrijf

Waarom Kuipers Administratie & Advies?

Uw onderneming is een belangrijk onderdeel van uw leven. U ziet kansen, maakt keuzes, u investeert en kijkt vooruit. Laten dat nu precies onderwerpen zijn waar wij thuis in zijn als NOAB gecertificeerd advieskantoor.

NOAB gecertificeerd advieskantoor

NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het is dé brancheorganisatie voor administratie- en belastingadvieskantoren die zich richten op zowel de?ZZP-er als MKB-ers. Er zijn 1.000 kantoren in Nederland die het NOAB-certificaat mogen gebruiken.

Aan de ene kant een zwaar pakket van eisen voordat je NOAB administratie- of belastingadvieskantoor mag zijn en aan de andere kant erkenning van banken, de overheid en de Belastingdienst als gedegen partij, die ondernemers bijstaat met vakmanschap, kwaliteit en actuele kennis van zaken. En daar precies tussen in zit u als klant en helpen wij u verder met het opstellen van en adviseren bij belastingaangiftes, jaarrekeningen, personeelsadministratie en overig bedrijfsadvies. Desgewenst nemen we uw financiële administratie volledig over, zodat u weer kunt doen waar u goed in bent: kansen zien en ondernemen.

Uw organisatie als uitgangspunt

Doordat wij uw bedrijf en administratie als uitgangspunt nemen, zijn wij ook als van toegevoegde waarde. En goed om te weten, maar mocht er een keer iets mislopen, dan lossen we dat op en binnen het NOAB is altijd nog een onafhankelijk aanspreekpunt. En alle gecertificeerde NOAB-leden beschikken uiteraard over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, wel zo professioneel en voor u een hele geruststelling.

Uw NOAB-adviseur

U ziet, NOAB-adviseur heeft veel toegevoegde waarde. Zullen we eens kennismaken om te kijken of het klikt? Wel zo prettig als dat het geval is. Wij zijn klaar voor de toekomst, gaat u mee?

 
Neem contact op met een financieel expert