Salarisadministratie uitbesteden

Heeft u geen tijd voor de salarisadministratie of loonadministratie? Of heeft u niet de juiste kennis om de salarisadministratie in goede banen te leiden en/of te houden? Dan is het uitbesteden een logische en verstandige keuze. Wij van Kuipers Administratie & Advies helpen u hier graag mee door te zorgen dat onder andere de salarisspecificatie per periode voor u klaar staat. Elke medewerker krijgt een gespecificeerde berekening van het nettoloon. Naast deze loonadministratie kunnen we u ook helpen met het opstellen van passende arbeidscontracten, conform uw wensen en passend binnen de juridische mogelijkheden. En natuurlijk adviseren wij u op het gebied van arbeidsrecht, ziekte, zwangerschap, aanname van personeel en ontslag. Dat geeft rust.

Wat is salarisadministratie?

Wat is salarisadministratie precies? Salarisadministratie gaat, zoals de naam al zegt, over de betaling van salarissen aan medewerkers van een bedrijf. Een salarisadministrateur zorgt ervoor dat de salarissen op tijd en correct berekend worden en dat de juiste aangiften bij de Belastingdienst en pensioenfonds worden ingediend.

Wat is het verschil tussen salarisadministratie en personeelsadministratie?

De termen salarisadministratie en personeelsadministratie worden nog wel eens door elkaar gebruikt. Beide administraties lijken op elkaar, echter zijn er toch enkele verschillen. Bij salarisadministratie gaat het namelijk om financiële afhandeling. Bij personeelsadministratie gaat het om vastlegging en beheer van andere gegevens, zoals ID-bewijzen en arbeidscontracten. Zaken zoals het pensioen of een auto van de zaak vallen ook onder de personeelsadministratie. Bij ons vallen de salarisadministratie en personeelsadministratie samen, zodat u twee vliegen in een klap vangt.

Salarisadministratie en personeelsadministratie samen online

Het online raadplegen van dossiers hoort natuurlijk bij ons standaardpakket. Tegenwoordig gaat het namelijk niet meer alleen om de gegevens zelf, maar ook om veilige opslag van deze informatie. En overal toegankelijk, vanaf uw kantoor of uw werkplek thuis. Wanneer u uw salarisadministratie uitbesteedt aan ons, kunt u gebruik maken van ons online HRM-pakket voor uw personeels- en salarisadministratie. Wij laten u graag zien hoe dat eruit ziet.

Salarisadministratie uitbesteden?

Uw salarisadministratie uitbesteden? Bij Kuipers Administratie & Advies bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring. Zo verzorgen wij maandelijks de salarisadministratie van honderden organisaties. Wij beschikken over specialisten die kennis hebben van elke CAO. Grote en kleine werkgevers, profit en non-profit en van bouw tot zakelijke dienstverlening, Kuipers Administratie & Advies helpt u graag, wij zijn uw aanspreekpunt voor alles wat met personeel te maken heeft!

Gekwalificeerd lid van het NOAB

Door middel van onze NOAB-kwalificatie garanderen wij u altijd kwaliteit. NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Als lid hebben we onder andere te maken met het permanent up-to-date houden van onze kennis. Daarom kunt u altijd vertrouwen op ons advies. Niet iedereen kan zomaar lid worden van de NOAB, hiervoor gelden strenge eisen. Dat maakt dat we ons lidmaatschap met trots uitdragen!

Salarisadministratie uitbesteden? Neem contact op!

Uw salarisadministratie uitbesteden aan echte professionals? Kuipers Administratie & Advies is voor u de geschikte partner. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie op een juiste en professionele manier verzorgd wordt, zodat u kunt focussen waar u goed in bent. Neem direct contact op!

Neem contact met ons op