Klanten over ons

Wij kunnen natuurlijk vertellen waar we goed in zijn, maar dat kunnen onze klanten veel beter! Zie hieronder een aantal reviews van onze klanten.

Wilt u ook een tevreden klant worden? Neem dan contact met ons op.

“In mijn zoektocht naar een goede accountant ben ik via een voormalige zakenpartner terecht gekomen bij Kuipers. Dat een accountant betrouwbaar moet zijn, is een vanzelfsprekendheid. Maar een accountant die met de ondernemer meedenkt en kritisch durft te zijn, was voor mij een absolute pré! In de afgelopen periode heb ik gemerkt dat Kuipers zeer goed bij mijn wensen past.

Gezien de groei van ons bedrijf ben ik van mening dat ik op het juiste moment met Kuipers in zee ben gegaan. Op naar een mooie toekomst!”

“Wij zijn via een relatie bij Kuipers Administratie & Advies gekomen als klant. Dan is het toch altijd maar even weer afwachten of we net zo tevreden zouden worden als dat we waren. Dit hebben zij meer dan waargemaakt. Wat ik erg belangrijk vind en ook zoek in een administratiekantoor is dat alles onder 1 dak is, zowel de salarisadministratie als de gehele administratie van ons bedrijf.

Verder ben ik zeer tevreden over de dienstverlening die ze leveren en dan met name de professionaliteit van de personeelsleden, de korte lijnen, waardoor zaken/vragen snel afgehandeld worden en ze denken altijd met je mee als zich problemen voor doen met personeel bijvoorbeeld. Wij kunnen dit kantoor ook zeker aanraden voor andere klanten.”

“Sinds de opstart van mijn bedrijf in 1995 ben ik geadviseerd door Kuipers en heb ik mijn boekhouding uitbesteed aan Kuipers Administratie & Advies. Na 25 jaar als goed geadviseerde klant besteed ik sinds jaren de diensten als administratie, rapportages en belastingen uit aan Kuipers Administratie & Advies. De heren Kuipers als ook het personeel beschikken over veel kennis van zaken over loonadministratie en adviezen. Wij hebben regelmatig te maken met teleconferenties binnen Europa met klanten aangaande rapportages en deze voeren we samen met Kuipers uit om de juiste rapportages te verkrijgen cq. te sturen. Ook is Visionplanner een tool op de website van Kuipers welke mij ieder moment wanneer ik wil, inzage geeft van mijn financiële situatie in de vorm van overzichtelijke rapportages.

Voor ons is Kuipers Administratie & Advies een dienstverlener welke out of the box denkt en in alle gevallen meedenkt met haar cliënten. Voor mijn bedrijf is Kuipers een belangrijke schakel geworden binnen het proces.”