Automatisering

Maak het bedrijfsleven eenvoudiger

Goede automatisering in Groningen

Door middel van automatisering kan het leven van een ondernemer een stuk gemakkelijker worden gemaakt. Voor een ondernemer is een juiste informatievoorziening, die aansluit op zijn behoefte, van het grootste belang. Wij kunnen voor u, op basis van een analyse van de onderneming, een plan opstellen waarin wordt omschreven hoe deze informatievoorziening het best kan worden bereikt. Centraal in deze informatievoorziening staat de financiële administratie. Het systeem zal hierop gericht zijn. Automatisering van deze financiële administratie zal u als ondernemer veel werk uit handen nemen.

Volledig ERP-pakket of alleen de boekhouding?

Naast de kennis die wij van diverse andere pakketten hebben (Exact, Unit4, Snelstart, Moneybird, Twinfield en e-Boekhouden.nl) zijn wij al meer dan 25 jaar zeer enthousiast over de vooruitstrevende software van AFAS. AFAS levert een compleet, geïntegreerd pakket voor zowel de financiële, de logistieke als de personeelsadministratie: AFAS Profit. U krijgt een volledig ERP-pakket voor al uw bedrijfsprocessen, zonder beperkingen in functionaliteit en aantallen. Het unieke aan dit standaardpakket is dat het volledig is aan te passen aan uw wensen en werkwijze. Het pakket draait zowel op Windows als in de browser (webbased). Een complete intranetomgeving met workflows is op deze manier te realiseren.

AFAS Small Business

Voor de kleinere ondernemer is er ook een compacte, maar zeer functionele versie leverbaar: AFAS Small Business. Heeft u een grote onderneming of een kleine onderneming? Voor beide is de software inzetbaar, zolang u alleen de behoefte heeft aan de financiële administratie en eventuele facturering.

AFAS is alleen beschikbaar als AFAS Online.

Wilt u meer informatie over de juiste software voor uw organisatie of over de verdere inrichting van uw eigen automatiseringsomgeving? Neem dan contact met ons op.

 
Neem contact op met een financieel expert