Advisering
Betrouwbaar advies voor uw bedrijf

Uw betrouwbare bedrijfsadviseur in Groningen

Advisering nodig op het gebied van financiën en fiscale zaken? Als ondernemer staat u regelmatig voor vragen op het gebied van bedrijfsorganisatie, financiën en financieringen, investeringen, personeel en belastingen. Vooral bij het opzetten van een nieuwe onderneming kan het voorkomen dat er allerlei financiële en fiscale rompslomp bij komt kijken. U wilt het liefst bezig zijn met uw daadwerkelijke onderneming en niet met de financiële administratie.

Advies op maat

Om dit mogelijk te maken, bieden wij u advisering aan op het gebied van al deze zaken. Alle zaken worden met samen met u behandeld en besproken. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij u op locatie. Van inkomstenbelasting tot omzetbelasting en van loonheffingen tot uw salarisadministratie, over alle zaken ontvangt u advies op maat.

Advisering voor ondernemers, door ondernemers

Wij zijn zelf ook ondernemers. Wij weten wat u denkt én wat u nodig hebt! Oftewel, wij spreken uw taal. Daarom: advisering voor ondernemers, door ondernemers. Geen onnodig dikke rapporten, maar informatie tot de kern samengevat. Geen ellenlange besprekingen, maar gesprekken to the point. Dagelijks staan we voor u klaar als een vast aanspreekpunt. Bent u op zoek naar een adviseur met kennis op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied? Neem dan eens contact met ons op.

Wij delen onze deskundigheid graag met u!Neem contact met ons op

 
Neem contact op met een financieel expert