Op 28 september heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen moeten nemen ter bestrijding van het coronavirus. Op dit moment wordt aangeraden:

  • thuis te blijven bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts;
  • sociale contacten te mijden;
  • zoveel mogelijk thuis te werken of werktijden te spreiden en
  • bezoek aan/van kwetsbare personen te beperken.

We hebben besloten tot een zogenaamde afschaling van onze kantoorbezetting. Dit betekent concreet dat niet alle medewerkers op reguliere dagen op kantoor aanwezig zijn. Zij werken dan thuis maar zijn wel telefonisch beschikbaar. Het kantoor in Groningen zal een minimale bezetting hebben de komende weken en zolang als nodig is.

Medio december hebben we besloten fysieke besprekingen weer beperkt toe te laten. Voorkeur is nog steeds een telefonisch of online overleg (via Teams, Zoom, Meet of Skype), maar persoonlijk langskomen kan weer!

Gezondheid voor u en onze collega’s staat voorop. Wij verzoeken u dan ook de maatregelen binnen ons kantoor te respecteren: desinfecteer uw handen bij binnenkomst, draag een mondkapje (kan uiteraard af in de spreekkamer) en houd afstand!

Uiteraard kunt u op de inmiddels bekende wijze uw stukken blijven afgeven of ophalen, middels de grijze ‘postbox’ in de hal.

We vragen ook uw begrip voor een mogelijk verminderde telefonische bereikbaarheid aangezien medewerkers (roulerend) thuis zullen werken. Dit kan betekenen dat een collega niet direct bereikbaar is maar dat u teruggebeld zult worden. De meest efficiënte weg is dat u via e-mail contact met de betreffende medewerker opneemt:

Uiteraard zijn en blijven wij gewoon telefonisch bereikbaar op 050-5258338.