Belastingadviseur Winschoten

Dé belastingadviseur in Winschoten en omstreken is Kuipers Administratie & Advies. Wanneer u op zoek bent naar een deskundige en ervaren belastingadviseur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor professioneel advies op het gebied van belastingen en fiscale wet- en regelgeving. 

Bekijk meer

Speciaal voor ondernemers

Wij zijn net als u ondernemers in hart en nieren. Wanneer u een ondernemer bent dan komen er veel vraagstukken op u af. Dat begrijpen wij erg goed. Belastingen zijn zaken waar u hoe dan ook mee te maken krijgt. Wij als belastingadviseur in de omgeving van Winschoten verzorgen uw belastingaangifte en staan u bij met advies op maat. Hierdoor ontnemen wij u de uitdaging van de voortdurend veranderende regelgeving op het gebied van de fiscale wet- en regelgeving.

Verschillende soorten belastingaangifte

Besteed uw belastingaangifte uit aan uw belastingadviseur in Winschoten. Er bestaan veel verschillende soorten belastingaangifte waar wij u mee kunnen helpen. Dit kan in de vorm van advies zijn, maar het is ook mogelijk om de belastingaangifte volledig door ons te laten doen. Wij geven hierbij een overzicht van de verschillende soorten belastingaangifte waarmee wij u kunnen helpen:  

 • Aangifte erf- en schenkbelasting: deze belasting komt kijken zodra u een schenking aan een persoon wilt doen of wanneer u bent gerechtigd in een nalatenschap.  
 • Aangifte vennootschapsbelasting: dit is de belasting over de winst die u behaalt in uw BV.  
 • Aangifte inkomstenbelasting: dit is de belasting over het inkomen uit winst uit een onderneming, een uitkering of dienstbetrekking.   
 • Aangifte loonheffingen: worden alle juiste regelingen getroffen bij de inhouding en afdracht van belasting over het loon van uw personeel?  
 • Aangifte omzetbelasting/Btw-aangifte: wij kijken hierbij verder dan alleen de aangifte omzetbelasting of Btw-aangifte. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan zaken als niet belaste prestaties en aftrekbeperkingen? 

   Uw belastingadviseur in Winschoten: Kuipers Administratie & Advies

   Bent u op zoek naar een belastingadviseur in de buurt van Winschoten? Dan kunt u rekenen op Kuipers Administratie & Advies. Wij zijn gespecialiseerd in deskundig advies en helpen u graag door de belastingaangifte op ons te nemen. Ons kantoor is gelegen aan de oostelijke ringweg in Groningen. Hierdoor is deze makkelijk bereikbaar vanaf uw locatie. Mocht u het prettiger vinden om op uw eigen locatie af te spreken? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Om een afspraak in te plannen kunt u contact met ons opnemen. Naast belastingadvies kunt u bij ons ook terecht voor zaken als administratie en automatisering.   

   Neem contact met ons op