Belastingadviseur Veendam

Bent u op zoek naar een betrouwbare belastingadviseur in Veendam? Het regelen van verschillende belastingzaken kan een grote uitdaging zijn omdat de regelgeving hierin voortdurend verandert. Wij zijn specialist op het gebied van belastingen en adviseren over de Nederlandse en eventueel internationale fiscale wet- en regelgeving. 

Bekijk meer

Belastingadvies voor ondernemers in Veendam

Als ondernemer staat u waarschijnlijk vaak voor verschillende vraagstukken. Dit kan zijn op het gebied van financiën of fiscale zaken. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig belastingadvies. Voor de beste belastingadviseur in de regio Veendam bent u bij Kuipers Administratie & Advies aan het juiste adres. 

Het uitbesteden van belastingaangiftes

U kunt uw belastingaangiftes aan ons uitbesteden. Wij zorgen er dan voor dat de verschillende belastingaangiftes worden ingevuld. Door onze deskundigheid en ervaring zorgen wij ervoor dat alles voor u wordt geregeld. Daarnaast beantwoorden wij ook graag uw vragen wanneer u die heeft. Wij geven advies of vullen de volgende belastingaangiftes voor u in:   

  • Aangifte erf- en schenkbelasting: wanneer u bent gerechtigd in een nalatenschap of u wilt een schenking aan iemand doen.   
  • Aangifte vennootschapsbelasting: aangifte vennootbelasting en bewaken verschillende fiscale regelingen zoals de innovatiebox en verliesverrekening.   
  • Aangifte inkomstenbelasting: inkomstenbelasting over het inkomen uit dienstbetrekking, winst uit een onderneming of een uitkering.   
  • Aangifte loonheffingen: toepassen juiste regelingen op de inhouding en afdracht van belasting over het loon van uw personeel.  
  • Aangifte omzetbelasting/Btw-aangifte  

Kuipers Administratie & Advies: uw belastingadviseur in Veendam

Wij staan graag voor de ondernemer klaar als belastingadviseur in Veendam. Uw doelstelling om zaken te doen begrijpen wij volledig omdat wij zelf ook ondernemers zijn. Het is voor ons belangrijk om allemaal aan hetzelfde doel te werken en met de neuzen dezelfde kant op te staan. Wij zijn gevestigd aan de Olgerweg 17C te Groningen. Dit is een zeer makkelijk bereikbare plek aan de oostelijke ringweg. Wilt u liever een afspraak op uw eigen locatie? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Neem hiervoor contactmet ons op. 

Neem contact met ons op