Belastingadviseur Hoogezand

Bent u op zoek naar een belastingadviseur in Hoogezand? Kuipers Administratie & Advies kan veel voor u beteken op het gebied van belastingen. Door een belastingadviseur in te schakelen bent u van veel gemakken voorzien. U hoeft zich niet bezig te houden met uw administratie en alle fiscale zaken die met uw bedrijf te maken hebben. Daarnaast loopt u minder risico op fouten wanneer u dit door een professional laat doen en zijn er nog meer voordelen aan het inschakelen van een belastingadviseur in bijvoorbeeld de omgeving van Hoogezand.

Bekijk meer

Waarom een belastingadviseur inschakelen? 

Het hebben van een belastingadviseur bij u in de buurt is wel zo gemakkelijk. Zo kunt u gemakkelijk met een kopje koffie de fiscale zaken bespreken, zonder hier ver voor te rijden. Ons kantoor is namelijk gevestigd aan de oostelijke ringweg in Groningen, wat gemakkelijk te bereiken is vanaf Hoogezand. 

Verder is een belastingadviseur natuurlijk op de hoogte van alles rondom de veranderende wet- en regelgeving. Dat kunnen ook fiscale voordelen met zich meebrengen, want het kan zijn dat u in aanmerking komt voor bepaalde regelingen. Vaak bent u hier niet bekend mee, maar een belastingadviseur natuurlijk wel. Dit kan u veel geld schelen. Als u zich voornamelijk bezighoudt met alle zaken rondom uw eigen business, is het niet te doen om dat allemaal bij te houden. Als MKB’er kunt u te maken krijgen met verschillende belastingaangiftes, zoals:  

 • Omzetbelasting 
 • Loonheffingen 
 • Inkomstenbelasting 
 • Vennootschapsbelasting 
 • Schenkbelasting
 • Erfbelasting 

  NOAB-kwalificatie 

  Bij Kuipers Administratie & Advies zijn we NOAB gekwalificeerd. NOAB is een afkorting van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. Het is niet zomaar mogelijk om hier lid van te worden, hiervoor worden namelijk strikte eisen opgesteld. Aan de hand van deze kwalificatie kan kwaliteit gegarandeerd worden. Het NOAB-lidmaatschap kan gezien worden als een keurmerk van kwaliteit. Het is dan ook belangrijk om als lid altijd op de hoogte te blijven van alle veranderingen omtrent de wet- en regelgeving.  

  Belastingadviseur nabij Hoogezand bij Kuipers Administratie & Advies 

  Naast onze NOAB-kwalificatie waarmee wij kwaliteit garanderen, zijn wij net als u ook ondernemer. Dat betekent dat wij uw taal spreken en uw doelstellingen begrijpen. We zijn een integer, betrouwbaar en betrokken partij, die samen met u streeft naar het beste resultaat. Vanaf Hoogezand is ons kantoor gemakkelijk te bereiken via de A7. Ons kantoor is gelegen aan de oostelijke ringweg van de stad Groningen.  

  Neem contact met ons op