Administratiekantoor Leek

De administratie op een juiste manier bijhouden is voor iedere onderneming in het MKB van levensbelang. De administratie dient als leidraad bij het opstellen van de jaarrekening en bij het betalen van belastingen. Als uw MKB onderneming haar standplaats kent in Leek, dan is het aan te raden om een administratiekantoor in de buurt te zoeken. Kuipers Administratie & Advies is een administratiekantoor in de buurt van Leek dat gespecialiseerd is in het MKB.

Bekijk onze diensten

Opstellen jaarrekening

Het opstellen van de jaarrekening gebeurt aan de hand van de gevoerde administratie. De jaarrekening bestaat uit drie onderdelen. Dit zijn de winst-en verliesrekening, de balans en de toelichting die bij de jaarrekening hoort. In de toelichting worden de cijfers uit de winst-en verliesrekening en de balans uitgelegd. De data die gebruikt wordt bij het opstellen van de jaarrekening wordt uit de administratie gehaald. Om een juiste jaarrekening op te kunnen stellen dient ook de administratie volledig kloppend te zijn. Door de administratie uit te besteden aan Kuipers Administratie & Advies weet u zeker dat deze wordt gevoerd door een ervaren en professionele partij. Kuipers Administratie & Advies heeft een uitvoerende rol in het bijhouden van de administratie. Op basis van de gegevens kunnen we de jaarrekening opstellen voor uw onderneming in het MKB. Aan de hand van de opgestelde jaarrekening kan Kuipers Administratie & Advies uw onderneming vervolgens adviseren.

Betalen van belastingen

Het betalen van belastingen gebeurt aan de hand van de administratie. Dit geldt voor de betalen omzetbelasting en de winstbelasting. Zo blijkt uit de kwartaaladministratie hoeveel BTW er betaald dient te worden. Uit de jaaradministratie blijkt hoeveel winst belasting er betaald dient te worden. In Nederland is iedere entiteit belastingplichtig en zo ook u met uw bedrijf. Het is belangrijk om deze belastingplicht op de juiste manier te voldoen. Het inschakelen van een administratiekantoor is hierbij erg handig. Kuipers Administratie & Advies helpt bij het opstellen van deze vereiste administratie. Zo heeft u altijd de juiste administratie voor handen hebt en kloppen de te betalen belastingen!

Kuipers Administratie & Advies in Leek

Kuipers Administratie & Advies bevindt zich op zo’n 20 kilometer van Leek. Het is in veel gevallen handig om de administratie te bespreken met het administratiekantoor. Als uw onderneming gevestigd is in Leek, dan is Kuipers Administratie & Advies meer dan het overwegen waard. Met de auto reist u namelijk binnen een half uur gemakkelijk van uw onderneming in Leek naar Kuipers Administratie & Advies. Voor vragen over Kuipers Administratie & Advies adviseren we u contact met ons op te nemen. We helpen u graag en vervullen graag een rol in de zoektocht naar een administratiekantoor in de buurt van Leek.

Neem contact met ons op