Administratiekantoor Emmen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio van Emmen? Dan bent u bij Kuipers Administratie & Advies aan het juiste adres! Ons kantoor is gevestigd in Groningen en zijn al 30 jaar de MKB-adviseur voor Groningen en Drenthe. We hebben een team van zo’n 10 collega’s en staan dagelijks klaar voor honderden ondernemingen, non-profit organisaties en particulieren. Voor onze relaties op het gebied van belastingadvies, administratie, personeelszaken en bedrijfsadvies zijn wij het vaste aanspreekpunt.

Bekijk onze diensten

Administratie uitbesteden aan administratiekantoor: de voordelen

Voor een ondernemer kan het voordelig zijn om de administratie uit te besteden aan een administratiekantoor. Niet elke onderneming beschikt namelijk over de juiste kennis. Lees hieronder de voordelen van het uitbesteden van uw administratie.

  • Administratie bijhouden is erg tijdrovend, het kan daarom voordelig zijn om de administratie uit te besteden aan een administratiekantoor. Vooral als u hier niet zoveel kennis over beschikt. U wint tijd wanneer u het laat uitbesteden en u kunt zich volledig focussen op uw eigen business.
  • Als ondernemer heeft u vaak recht op bepaalde aftrekposten of andere kortingen, maar dit is niet altijd bekend bij de ondernemer. Een professional is hiervan op de hoogte en kan hierbij helpen. Op deze manier kunt u het meeste uit uw winst halen en hoeft het niet tot onnodige kosten te leiden.
  • Door uw administratieve zaken door een professional te laten doen, wordt niet alleen het werk uit handen genomen, maar loopt u ook minder kans op het maken van fouten.
  • Het biedt voordelen als het kantoor bij u in de buurt is gevestigd. Hierdoor is het namelijk gemakkelijk om even langs te rijden om iets te overleggen of om bepaalde vragen te stellen. Een administratiekantoor in de buurt van Emmen is voor u in dit geval de beste optie.

Onze service in regio Emmen

Bedrijven werken over het algemeen graag samen met een bedrijf dat in de buurt gevestigd zit. Is uw bedrijf gevestigd in Emmen? Dan is het logisch dat u een administratiekantoor wilt in deze omgeving. Doordat ons kantoor gevestigd is aan de oostelijke richting van de stad Groningen, biedt dit optimale bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor ondernemers uit de omgeving van Emmen. Uiteraard is het voor ons ook geen probleem om bij u langs te komen.

NOAB-kwalificatie

Kuipers Administratie & Advies biedt kwaliteit en continuïteit door middel van de NOAB-kwalificatie. NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen en zorgt voor uw fiscale zaken en een solide administratie. Advies van een administratiekantoor met NOAB-kwalificatie is altijd actueel, NOAB-leden zijn namelijk verplicht om op de hoogte te blijven van de nieuwe en veranderende wet- en regelgeving.

Wij zorgen dat uw financiële huishouding op orde is en geven u actueel inzicht in uw administratie. Ook krijgt u als ondernemer te maken met belastingen. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat en verzorgen wij al uw belastingaangiften. Naast de belastingen en het in orde maken van uw financiële huishouding, zorgt goed personeelsmanagement voor een gezonde verhouding met uw werknemers. Ook hier kunnen wij mee helpen met advies op maat.

Neem contact met ons op