Administratiekantoor Assen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio Assen? Kuipers Administratie & Advies kan veel voor u betekenen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor onze relaties op het gebied van administratie, bedrijfsadvies, belastingadvies en personeelszaken.

Wij garanderen kwaliteit en continuïteit door middel van onze NOAB-kwalificatie. NOAB is de afkorting van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en zorgt voor uw fiscale zaken en een solide administratie. Het advies van NOAB-leden is altijd actueel, omdat ze verplicht zijn om op de hoogte te blijven van de nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. Een administratiekantoor met NOAB-kwalificatie is dus zeker aan te raden.

Bekijk onze diensten

Voordelen van het inhuren van een administratiekantoor

Een administratiekantoor inhuren? Er zijn een aantal voordelen waarom dit als ondernemer verstandig is om te doen:

  • Het bijhouden van uw administratie is erg tijdrovend en kan lastig zijn als u hier niet veel kennis over beschikt. Wanneer u het laat uitbesteden, wint u tijd en kunt u zich volledig focussen op uw eigen business.
  • Door een professional de administratieve zaken te laten doen van uw onderneming, wordt niet alleen het werk uit handen genomen, maar loopt u ook minder risico op het maken van fouten.
  • Ondernemers hebben vaak recht op verschillende kortingen of bepaalde aftrekposten, waarvan de ondernemer zich niet bewust is. Door een professional in te schakelen kun je het meest halen uit uw winst en hoeft het niet te leiden tot onnodige kosten.
  • Zit het kantoor in de buurt? Dan biedt dat ook zo zijn voordelen, want hierdoor is het mogelijk om zo even langs te rijden om bepaalde vragen te stellen of iets te overleggen. Een administratiekantoor in de regio van Assen zou in dat geval de beste optie zijn.

Onze service in Assen

Veel bedrijven huren het liefst een administratiekantoor in die bij hen in de buurt zit. Is uw bedrijf gevestigd in Assen? Dan wilt u natuurlijk het liefst een kantoor in deze omgeving. Kuipers Administratie & Advies is gevestigd in Groningen en richt zich ook op MKB in de omgeving van Assen. Ons kantoor ligt aan de oostelijke ringweg van de stad en biedt daarom optimale bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor klanten uit de omgeving van Assen.

De MKB-adviseur voor Groningen en Drenthe

Kuipers Administratie & Advies is al 30 jaar de MKB-adviseur voor Groningen en Drenthe. Dagelijks staat ons team klaar voor honderden ondernemingen, particulieren en non-profit organisaties. Wij bieden een actueel inzicht in uw administratie en zorgen ervoor dat uw financiële huishouding op orde is.

Goed personeelsmanagement zorgt voor een gezonde verhouding met uw werknemers, hier kunnen wij u bij helpen. Naast het in orde maken van financiële huishouding en zorgen voor goed personeelsmanagement, krijgt u ook te maken met belastingen. Wij verzorgen al uw belastingaangiften en staat u bij met advies op maat.

Neem contact met ons op