Personeel
En alles wat daarbij komt kijken

Personeelsadministratie

Voor een ondernemer met personeel is het verplicht om de loonadministratie en dossier voor elk personeelslid bij te houden. Heeft u hier geen tijd voor? Of beschikt u niet over de juiste kennis? Besteed uw personeelsadministratie dan aan ons uit en wij zorgen dat de o.a. de salarisspecificatie per periode voor u klaar staat. Wij verzorgen de loonberekeningen, aangiften loonheffingen en ziekmeldingen. Elke medewerker krijgt per periode een gespecificeerde berekening van het nettoloon. Naast deze loonadministratie is het mogelijk om, aan uw situatie aangepaste, arbeidscontracten op te laten stellen.

Personeelsadministratie online

Uiteraard behoren het online raadplegen van dossiers, het opmaken van arbeidsovereenkomsten en de dagelijkse ‘vraagbaakfunctie’ tot het standaardpakket dat u als werkgever van ons kunt verwachten. Maar wij gaan verder. Het gaat tegenwoordig allang niet meer alleen om de salarisspecificatie. Voor advisering omtrent pensioenen, ontslag, zwangerschapsverlof, ziekteverzuim, CAO- en sectorafhankelijke regelingen en salariëring bent u bij onze HRM-specialisten aan het juiste adres. Ook kunt u gebruik maken van ons online HRM-pakket voor uw personeelsadministratie. Neem contact met ons op voor een demonstratie!

Personeeladministratie uitbesteden door een financieel expert

Personeelsadministratie uitbesteden?

Wij verzorgen maandelijks de personeelsadministratie, zoals de salarisspecificatie van meer dan 1.200 medewerkers in uiteenlopende branches. Ook voor collega-kantoren verzorgen wij maandelijks de salarisadministratie. Grote en kleine werkgevers, profit en non-profit, van bouw
tot horeca, onze specialisten kennen elke CAO! Wij zijn uw aanspreekpunt als het gaat over al uw personeelsvraagstukken zoals ziekteverzuim, ontslag, beloning en onkostenvergoedingen.

Gekwalificeerd lid van het NOAB

Daarnaast garanderen wij kwaliteit door middel van onze NOAB-kwalificatie. NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en zorgt voor alle fiscale zaken en solide administratie. Als lid is het verplicht om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten met betrekking tot de nieuwe en veranderende regel- en wetgeving. Ons advies is daarom altijd actueel. Het lidmaatschap van de NOAB is een keurmerk van kwaliteit en niet iedereen wordt zomaar toegelaten tot het lidmaatschap.