Administratie

Laat uw administratie uitbesteden

Administratie uitbesteden

Het voeren van een correcte administratie is voor menig ondernemer niet zijn of haar favoriete bezigheid, maar is wel van cruciaal belang voor inzicht in de financiële situatie van de onderneming. Uiteraard kunt u dit zelf doen, waarbij wij periodiek controleren. Ook kunt u uw financiële administratie uitbesteden. Hierbij verwerken wij uw administratie bij ons op kantoor of bij u op locatie. Wij verwerken uw inkoop- en eventuele verkoopfacturen alsmede kas- en bankmutaties. Voor zover mogelijk worden mutaties automatisch ingelezen, wat zorgt voor een (kosten)efficiënte verwerking. Zo krijgt u periodiek – maandelijks of per kwartaal – een actueel overzicht van de financiële stand van zaken. Aansluitend wordt – voor zover van toepassing – uw aangifte Omzetbelasting voor u opgemaakt en ingediend. Ter afsluiting krijgt u elke periode die overzichten die voor u van belang zijn! Uw administratie uitbesteden kan daarom voordelig voor u uitpakken.

Uiteraard kunt u ook bepaalde delen van de administratie uitbesteden en andere zaken zelf blijven doen. Kijk hiervoor ook bij onze dienst online boekhouden

Administratie uitbesteden door een financieel expert

Uw administratie digitaal

U kunt uw administratie ook digitaal bij ons aanleveren, waarbij de verwerking geautomatiseerd plaatsvindt en u geen papieren archief meer hoeft bij te houden. Neem contact met ons op voor de details. Op deze manier kunt u zich bezighouden met waar uw hart in eerste instantie ligt: bij het ondernemen!