Boekhouder Groningen

Bent u op zoek naar een boekhouder in Groningen? Kuipers Administratie & Advies kan veel voor u betekenen! We staan voor u klaar bij het verwerken van administratie, het opstellen van jaarrekeningen, belastingen en nog meer. U kunt ons beschouwen als uw vaste aanspreekpunt op het gebied van bedrijfsadvies, belastingadvies, administratie en personeelszaken.

Door middel van onze NOAB-kwalificatie garanderen wij kwaliteit en continuïteit. De afkorting NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en zorgt voor al uw fiscale zaken en solide administratie. De leden van de NOAB zijn verplicht om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten op het gebied van de nieuwe en veranderende regel- en wetgeving. Het advies dat u krijgt is daarom altijd actueel. Benieuwd wat wij als boekhouder in Groningen allemaal voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten

Waarom een boekhouder in Groningen inhuren?

Een boekhouder in Groningen inhuren heeft meerdere voordelen. Als ondernemer kan het bijhouden van administratie erg tijdrovend zijn, vooral als u niet alle kennis in huis hebt. Laat u het uitbesteden? Dan weet u zeker dat er kwaliteit wordt geleverd en kunt u zich volledig richten op uw eigen business. Naast dat het u tijd scheelt, zijn er nog meer voordelen:

  • Doordat u de administratie door een professional laat uitvoeren, loopt u minder risico op het maken van fouten.
  • Vaak hebben ondernemers bepaalde aftrekposten of kortingen, maar veel ondernemers zijn hier niet bekend mee. Als u een professional inschakelt, kunt u het meeste uit uw winst halen en hoeft het niet tot onnodige kosten te leiden.
  • Heeft u een kantoor in de buurt van Groningen? Dan biedt dat ook zo zijn voordelen, het biedt namelijk de mogelijkheid om gemakkelijk bij ons langs te komen voor als u vragen heeft of iets wil bespreken met de boekhouder.

De service van een boekhouder in Groningen

We kunnen het ons goed voorstellen dat u het liefst een boekhouder inhuurt
die bij u in de buurt zit. Op die manier is het gemakkelijk om bij elkaar langs te komen om iets te bespreken. Ons kantoor is gevestigd in Groningen aan de oostelijke ringweg van de stad. Dit biedt optimale bereikbaarheid en parkeergelegenheid, ook vanuit Assen. We kunnen uiteraard ook bij u langskomen!

De experts bij Kuipers Administratie & Advies

Bij Kuipers Administratie & Advies zijn we al 30 jaar de MKB-adviseur van Groningen en Drenthe. We zorgen ervoor dat uw financiële administratie op orde is en bieden hier een actueel overzicht van. Dagelijks staat het team klaar voor honderden ondernemers, non-profit
organisaties, maar ook voor particulieren.

Naast het bijhouden van uw administratie, geven we u advies over goed personeelsmanagement en belastingen. Een gezonde verhouding met uw medewerkers is namelijk heel belangrijk. Wij kunnen u hierbij helpen. Als ondernemer bent u natuurlijk bekend met de belastingen, voor niet iedereen de favoriete bezigheid. Het is echter wel belangrijk dat de belastingaangiftes goed verlopen. Besteed dit uit, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Meer weten over een boekhouder in Groningen bij Kuipers Administratie & Advies?

Neem contact met ons op