Administratiekantoor Hoogezand

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Hoogezand? Dan is Kuipers Administratie & Advies het perfecte administratiekantoor voor u. Ons kantoor is namelijk gelegen te Groningen, op zo’n 10 minuten rijden van Hoogezand. Dit geeft u gemakkelijk de mogelijkheid om met ons om tafel te gaan. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten

Administratie uitbesteden aan een administratiekantoor

De administratie uitbesteden aan een administratiekantoor heeft voor u eigenlijk enkel voordelen. Het enige nadeel is het feit dat uw onderneming er een extra kostenpost bij krijgt. De diensten van het administratiekantoor uitvoert zullen echter zoveel rust geven dat het deze kostenpost meer dan waard is. U kunt bij ons namelijk terecht voor vele vormen van administratie. Denk hierbij aan het opstellen van jaarrekeningen, het verwerken van uw administratie, personeelsadministratie, fiscaal advies en meer. Daarnaast kunt u bij Kuipers Administratie & Advies ook terecht voor advies. Dit advies wordt opgesteld aan de hand van onze jarenlange ervaring en waar mogelijk gecombineerd met de uitgevoerde administratie. Op het gebied van advies zijn we gespecialiseerd in belastingadvies, personeelszaken, administratie en bedrijfsadvies.

Voordelen administratie uitbesteden aan een administratiekantoor

Als u een MKB-onderneming heeft in Hoogezand dan kan al snel lonen om uw administratie uit te besteden aan Kuipers Administratie & Advies. De juistheid van de administratie is voor ondernemingen namelijk van groot belang. Aan de hand van de administratie worden namelijk jaarrekeningen opgesteld en te betalen belastingen bepaald. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de administratie op een juiste manier plaatsvindt. De kans op fouten in de administratie wordt aanzienlijk kleiner wanneer u de administratie uitbesteed aan een administratiekantoor. Dit komt omdat er op een administratiekantoor enkel specialisten op het gebied van administratie werken. Een voordeel van de administratie uitbesteden bij Kuipers Administratie & Advies is het feit dat we u op basis van de gevoerde administratie ook kunnen adviseren. Op basis van dit advies kunt u vervolgens weer vitale bedrijfsbeslissingen maken.

NOAB gekwalificeerd administratiekantoor

Kuipers Administratie & Advies is een NOAB gekwalificeerd administratiekantoor. De afkorting NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. Een NOAB kwalificatie wordt enkel uitgegeven als een administratiekantoor aan specifieke voorwaarden voldoet. In principe is het een soort keurmerk voor administratiekantoren. Dit keurmerk representeert een stukje kwaliteitsgarantie op het gebied van administratie en advies. U hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van ons werk!

Een administratiekantoor in de buurt van Hoogezand

Zoals gezegd is Kuipers Administratie & Advies een administratiekantoor gelegen in de buurt van Hoogezand. Omdat ons kantoor in de buurt van uw kantoor gelegen wordt snel schakelen en overleggen mogelijk gemaakt. Met een autorit van 10 minuten kunt u al bij ons op de koffie komen om de zaken te bespreken. Zo kunt u ook gemakkelijk kennis met ons maken en krijgt u een beeld bij de personen die de administratie uitvoeren. Het is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Het is dan ook fijn om te weten wie hier mee bezig zijn.

Neem contact met ons op